Öppen trädgård hos Anna och Stefans trädgård onsdagen den 22 maj 2024 med start kl 16 00

Vi är två trädgårdsentusiaster som älskar trädgård, vi träffades när vi läste tillsammans på Alnarp och på den vägen är det.

För sju år sedan började vi röja runt den stora dammen i den gamla hästhagen. Mängder med ogräs har rensats, dammkanten har mestadels stenlagts och woodlandpartier med magnolior, rhododendron, ormbunkar, julrosor, olika sippor och mycket annat, har anlagts. Några stora äldre träd och en stor buxbomshäck är kvar sen gammalt. Senaste åren har även en klippträdgård och ett par grusrabatter anlagts och tusentals vårlökar planterats. I anslutning finns även en odling av amerikanska blåbär.

Runt vårat boningshus inne i byn har vi en mindre trädgård med surjordsrabatter och busk-och perennplanteringar samt en liten krukträdgård. Vi flyttade in här 2018, en del buskar och träd fanns sedan tidigare men mycket mer har planterats.

Ni hittar oss ca 5 km från Skurup. Sväng in mot Ekarp vid Slimminge kyrka och fortsätt rakt fram ca 400 meter så finns vi där.

Adressen är Slimminge 131 (OBS! Inte Slimmingevägen, då hamnar ni i fel by!) Det går även att söka på Anna & Stefans trädgård på google maps. 

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå