Föreläsning via zoom Lördagen den 19 februari 2022


Hej Alla medlemmar!

Nyligen lättades på restriktioner vad gäller Covid -19 men vi väljer ändå att sända kommande föredrag den 19 februari via zoom på grund av den höga smittspridning som finns ute i samhället.

Vi hälsar Er välkomna till föreningens andra föreläsning som består av två delar  via Zoom lördagen den 19 februari med start kl 13 00.

Vi hoppas Ni har möjlighet och vill följa föredraget via Zoom, Ni anmäler Er senast fredag kl 15 den 18 februari 2022 till lennart.g.karlsson@telia.com  Ni får sedan en länk skickad till Er på mejlen under fredagen 18/2.

Det framkom några önskemål efter förra välbesökta Zoom föredragen som vi tar med oss denna gång.

Ni kan logga in/ansluta ca 20 minuter innan och hamnar då i ett väntrum. Vi kommer att släppa in Er efterhand som Ni ansluter, för Er som önskar så kan Ni innan föredragen börjar sätta på Er kamera o mikrofon och hälsa på varandra. Ca 5 minuter innan föredragen startar så ber vi Er stänga av kameror och mikrofoner.

Mellan de två föredragen tar vi ca 10 minuters ”fikapaus”, Ni kan ju ha laddat kaffebryggaren innan ☺️.

Efter de två föredragen så kommer Ni även ha möjlighet att ställa frågor med Er kamera mikrofon påslagna som alternativ till chatt funktionen.

Om Ni har någon granne eller annan trädgårdsvän som vill delta så är de också välkomna att titta och lyssna.